Threads: 15
Hvala Kizo ;pivo !
NEMA TITULE BEZ PUNOG SEVERA!
AKO TI JE STALO DO ZVEZDE DODJI SUTRA NA SEVER.AJDE NEKA SUTRA DODJU SVI ZVEZDASI KOJI HOCE NOVU TITULU,DA MI PRVI POKAZEMO KOLIKO ZELIMO TITULU PA ONDA DA JE TRAZIMO!SVAKO KO DODJE SUTRA NA ZETU DEO JE SEVERA U BORBI ZA TITULU.
NEMOJ DA TE MRZI,MOZDA ZETA NIJE ATRAKTIVAN PROTIVNIK,MOZDA CE BITI LOS FUDBAL,MOZDA CE BITI LOSE VREME...
ALI DA LI TI DOLAZIS NA STADION SAMO ZBOG TOGA?STA TI JE VAZNIJE ZETA,VREME,FUDBAL ILI ZVEZDA I SEVER.NEMOJ DA TE MRZI,BUDI PRAVI ZVEZDAS,DODJI I POKAZI DA TI JE STALO DO TITULE.NEMA TITULE BEZ VELIKOG SEVERA!
SVI NA SEVER!NEDELJA 14H,CRVENA ZVEZDA-ZETA.
ULAZ JE SLOBODAN
Threads: 76
Quote:nisu igraci pobedili...pobedili smo mi Cigani.
Tako je.  Gledala sam Jeretina na tekmi protiv Makabija i sada, covek jednostavno ne ume da igra pred praznom i nemom tribinom.
Dobri su vam ovi predlozi za transparent "svi na marakanu", bolji nego ovaj za "live prenos"... namigivanje
Threads: 0
Stvarno tekma do jaja,a tek navijanje u drugom poluvremenu...totalni haos.Bas kako rece Kiza mi smo izgorilali pobedu,svaka cast Rakocu i Jeretinu ali misli da smo mi bili najbolji zvezdin igrac kao i obicno.
Robokapi su kenjali ispred ulaza B nevidjeno,ladno pretresaju 4 lika okrenuta ledjima i da li je jedan nesto rekao ne znam ali se nije pomerio,a vec je stigao pendrek preko ledja :zbunjen .Doduse bilo je i onih sa njihove strane koji se ponasali sasvim korektno,ma sasvim uobicajeno.Smesan mi je onaj lik sa crnom jaknom i natpisom MILICIJA sto nosi kameru sav vazan kao da od njega zavisi red i mir u hali.
Ipak ne vidim razlog da potcenjujemo basket,koji je uzgred receno ove sedmice po meni doneo bolji "provod" nego fudbal.Naravno slazem se da nigde nije lepo kao na Mari...
Threads: 9
Od ocaja do sjaja, a nista od svega toga ne bi bilo da Pionir nije bio pun i da nije bilo ovakvog navijanja. Urlanje u drugom poluvremenu podsetilo me je na neke od nedavnih duela sa Cibonom, Zadrani su prsli kao zvecka, u drugom poluvremenu su bili potpuno pogubljeni.
Toliko o gumi-ligi za ovu godinu, a naredne... Videcemo!
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Threads: 1
Quote:Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Koji vasi vrhunski klubovi :zbunjen , samo Cibona moze da se poredi sa Partizanom, Reflexom i Zvezdom (kod igra kako treba, kao na pocetku sezone).A po mom misljenju Hemofarm, Buducnost i Vojvodina su sigurno kvalitetniji od Zadra i Splita, a Zagreb je negde u rangu Atlasa.Isto vazi i za Slovence jedino Olimpija i mozda Krka po snazi, bar na papiru, zasluzuju da igraju GY ligu, Slovan da je srpski tim odavno bi ispao iz prve lige (one normalne sa Zvezdom i ostalima).
Dakle mi imamo bar sedam ekipa koje su SIGURNO kvalitetnije od npr. Sirokog, a to su ove cetiri sto igraju GY i umesto Lovcena Partizan plus Hemofarm, Vosa i Atlas.To sto Zvezda trenutno igra ocajno je samo pad forme do koga mora doci u igri svake ekipe s tim sto je kod zvezde to izrazenije nego kod drugih ekipa zbog neiskustva vecine igraca.
Uostalom mi imamo dva tima u FF, a zamisli jos da je Partizan igrao GY ove godine.
Quote:Solo_Sempre_Spalato Wrote:Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Koji vasi vrhunski klubovi :zbunjen , samo Cibona moze da se poredi sa Partizanom, Reflexom i Zvezdom (kod igra kako treba, kao na pocetku sezone).A po mom misljenju Hemofarm, Buducnost i Vojvodina su sigurno kvalitetniji od Zadra i Splita, a Zagreb je negde u rangu Atlasa.Isto vazi i za Slovence jedino Olimpija i mozda Krka po snazi, bar na papiru, zasluzuju da igraju GY ligu, Slovan da je srpski tim odavno bi ispao iz prve lige (one normalne sa Zvezdom i ostalima).
Dakle mi imamo bar sedam ekipa koje su SIGURNO kvalitetnije od npr. Sirokog, a to su ove cetiri sto igraju GY i umesto Lovcena Partizan plus Hemofarm, Vosa i Atlas.To sto Zvezda trenutno igra ocajno je samo pad forme do koga mora doci u igri svake ekipe s tim sto je kod zvezde to izrazenije nego kod drugih ekipa zbog neiskustva vecine igraca.
Uostalom mi imamo dva tima u FF, a zamisli jos da je Partizan igrao GY ove godine. Koliko ja znan Cibona je zgazila Parmezana a i u Europi guraju daleko bolje nego oni. Istina je, vi imate dva tima na Final Fouru al moglo se lako desit da tu umisto Olimpije udje Zadar. Zadar pukne vas 20 razlike, vi puknete Zadra 20, oni vas 10, sad vi njih jedva, ja ne vidin tu neku veliku razliku u kvaliteti :zbunjen Sta se tice Splita i Zagreba imas pravo da su slabiji, iako i to najvise radi neiskustva a ne radi nekvalitete.
Ma uglavnon ja virujen da je vasa kosarkaska liga jaca od nase, i to prvenstveno zato sta u vas nije postoja jedan klub ka u nas Cibona koji bi 13 godina zaredon bija prvak i kupija sve zive seniore i juniore da bi nakraju zaigrali 2 minute godisnje. Samo ocu rec da to nisu nikakve svemirske razlike ka sta neki to pokusavaju prikazat.
Quote:skora Wrote:Solo_Sempre_Spalato Wrote:Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Uostalom mi imamo dva tima u FF, a zamisli jos da je Partizan igrao GY ove godine. Koliko ja znan Cibona je zgazila Parmezana a i u Europi guraju daleko bolje nego oni. Istina je, vi imate dva tima na Final Fouru al moglo se lako desit da tu umisto Olimpije udje Zadar. Zadar pukne vas 20 razlike, vi puknete Zadra 20, oni vas 10, sad vi njih jedva, ja ne vidin tu neku veliku razliku u kvaliteti :zbunjen Sta se tice Splita i Zagreba imas pravo da su slabiji, iako i to najvise radi neiskustva a ne radi nekvalitete.
Ma uglavnon ja virujen da je vasa kosarkaska liga jaca od nase, i to prvenstveno zato sta u vas nije postoja jedan klub ka u nas Cibona koji bi 13 godina zaredon bija prvak i kupija sve zive seniore i juniore da bi nakraju zaigrali 2 minute godisnje. Samo ocu rec da to nisu nikakve svemirske razlike ka sta neki to pokusavaju prikazat.
Da slazem se da nema neke svemirske razlike i mislim da niko to ne pokusava da predstavi tako.Prednost nase lige si istakao sam, mi imamo nakoliko klubova jacine Cibone ili jos bolje receno medjusobno jednakih po kvalitetu(koliko toliko) i svi oni se bore za titulu.Pritom u svakom njihovom medjusobnom mecu je puna hala i pored tv prenosa.I pored toga mi igramo neku trecu ligu sa Borcem, Sirokim, Slovanom  ,Zagrebom i njima punimo hale, a nase su prazne u 90% utakmica.
Rekao si da su Split i Zadar neiskusni,a ne nekvalitetni,ali si sigurno primetio da upravo Zvezda ima, ako ne najmladji onda jedan od najmladjih timova u ligi i to je uzrok 90% posto njenih poraza, seti se samo tekme sa Cibonom u Zagrebu gde smo bez pola prvog tima, sa skoro maloletnim igracima izgubili u poslednjim sekundama(samo na neiskustvo).
Quote:Solo_Sempre_Spalato Wrote:skora Wrote:Solo_Sempre_Spalato Wrote:Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Da slazem se da nema neke svemirske razlike i mislim da niko to ne pokusava da predstavi tako.Prednost nase lige si istakao sam, mi imamo nakoliko klubova jacine Cibone ili jos bolje receno medjusobno jednakih po kvalitetu(koliko toliko) i svi oni se bore za titulu.Pritom u svakom njihovom medjusobnom mecu je puna hala i pored tv prenosa.I pored toga mi igramo neku trecu ligu sa Borcem, Sirokim, Slovanom ,Zagrebom i njima punimo hale, a nase su prazne u 90% utakmica.
Rekao si da su Split i Zadar neiskusni,a ne nekvalitetni,ali si sigurno primetio da upravo Zvezda ima, ako ne najmladji onda jedan od najmladjih timova u ligi i to je uzrok 90% posto njenih poraza, seti se samo tekme sa Cibonom u Zagrebu gde smo bez pola prvog tima, sa skoro maloletnim igracima izgubili u poslednjim sekundama(samo na neiskustvo). Split je jos mladji pa vas je zamalo dva puta dobija
U Splitu je u zadnjin minutama utakmice protiv Zvezde u igru usa momak koji je tek napunija 16 godina
Quote:skora Wrote:Solo_Sempre_Spalato Wrote:skora Wrote:Solo_Sempre_Spalato Wrote:Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Da slazem se da nema neke svemirske razlike i mislim da niko to ne pokusava da predstavi tako.Prednost nase lige si istakao sam, mi imamo nakoliko klubova jacine Cibone ili jos bolje receno medjusobno jednakih po kvalitetu(koliko toliko) i svi oni se bore za titulu.Pritom u svakom njihovom medjusobnom mecu je puna hala i pored tv prenosa.I pored toga mi igramo neku trecu ligu sa Borcem, Sirokim, Slovanom ,Zagrebom i njima punimo hale, a nase su prazne u 90% utakmica.
Rekao si da su Split i Zadar neiskusni,a ne nekvalitetni,ali si sigurno primetio da upravo Zvezda ima, ako ne najmladji onda jedan od najmladjih timova u ligi i to je uzrok 90% posto njenih poraza, seti se samo tekme sa Cibonom u Zagrebu gde smo bez pola prvog tima, sa skoro maloletnim igracima izgubili u poslednjim sekundama(samo na neiskustvo). Split je jos mladji pa vas je zamalo dva puta dobija
U Splitu je u zadnjin minutama utakmice protiv Zvezde u igru usa momak koji je tek napunija 16 godina 
Dobro neka je split mladji ali ti mladi igraci Splita nisu nista neiskusniji od Radivojevica,Nesovica,Dragojlovica,Vitkovca koji su prosle godine igrali nasu 2.ligu (Vitkovac 1. srpsku) i da jesu ta razlika u iskustvu nije onolika kolika je razlika u kvalitetu(pogledaj mesta na tabeli pre nekoliko kola).To sto su nas zamalo dvaput dobili je iz prostog razloga sto smo mi bili u padu,a oni u usponu forme, pogledaj nase utakmice sa Reflexom, Cibonom, Olimpijom i u nasem kupu.
|