08-23-2004, 01:01 PM
Quote:Ne idem, nisam dobio vizu. Prvo Oodense, pa sad i ovo.
Kiza-drzavni neprijatelj No.1

Gostovanje u Holandiji
|
08-23-2004, 01:01 PM
Quote:Ne idem, nisam dobio vizu. Prvo Oodense, pa sad i ovo. Kiza-drzavni neprijatelj No.1 ![]()
08-23-2004, 03:30 PM
Quote:Vidi, cuo sam da treba oko 150 Cigana da dobije vize. Sigurno je da ce nas biti najmanje 100 iz Bg (naravno tu su i ostale grupe, nislije, zvecanci...) Tacan broj ce se znati u ponedeljak.Prema najnovijim informacijama iz revije cuo sam da iz beograda ide avion sa 120-130 ljudi, da je dosta ljudi, mozda i vise od 40 izvisilo, a koliko sam uspeo da zapazim izvisilo je i dosta starijih koji dugo prate zvezdu....Ja mislim da su tih 120-130 ljudi svi sa nasim pasosima, a da odvojeno idu ovi sa hrvatskim da ne zauzimaju bezveze... Ali nista se ja ne brinem, 100% sam siguran da ce navijanje biti bolje nego u cirihu i da ce biti manje debila koji ce doci samo da bi zapalili baklju i ubacili je u teren... Cuo sam da su nas za onaj rasizam kaznili sa 65000 franaka, malo li je????
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
08-23-2004, 07:15 PM
Malo je na ovu bedu. Inace tacno 50 ljudi je izvisilo za vize. Bilo je prijavljeno oko 200 ljudi, sto znaci da sutra u 6 avionom krece 150 ljudi + najmanje 50 sa strane (oni koji imaju vize preko posla, hr pasose itd...) Sto se tice izdavanja viza, ne postoje pravila ko ce da dobije vizu, da li neko ima 6 ili 1 sengena, jel na uslovnoj (ovo se ne proverava, jer panduri ne proveravaju nista), sve je cista lutrija. Ko dobije vizu ima srece i to je to. Za Lazio je 20 ljudi dobilo vize, medjutim iz ambasade posle nekoliko sati nekima su i odlepljivali vize iz pasosa. Strasno.
Moracu da vadim vizu preko nekog Cigana koji je u EU, to je najsigurnije. Platim vizu i boli me KURAC!!!
08-23-2004, 09:18 PM
iz njujorka stize ekipa mala ali probrana
prvi put posle barija na gostovanju
vezda ima neverovatan tim.......
08-24-2004, 01:02 PM
Quote:Malo je na ovu bedu. Inace tacno 50 ljudi je izvisilo za vize. Bilo je prijavljeno oko 200 ljudi, sto znaci da sutra u 6 avionom krece 150 ljudi + najmanje 50 sa strane (oni koji imaju vize preko posla, hr pasose itd...) Sto se tice izdavanja viza, ne postoje pravila ko ce da dobije vizu, da li neko ima 6 ili 1 sengena, jel na uslovnoj (ovo se ne proverava, jer panduri ne proveravaju nista), sve je cista lutrija. Ko dobije vizu ima srece i to je to. Za Lazio je 20 ljudi dobilo vize, medjutim iz ambasade posle nekoliko sati nekima su i odlepljivali vize iz pasosa. Strasno.e sad, nova glasina je da je bilo prijavljeno 150 ljudi, a da ide oko 100 :o :o :o !!! Kazu da je frke bilo oko neke potvrde o zaposljenju, prvo nije trebalo, pa je trebalo i tako u krug............ i onda je kako kaze Kiza dobio vizu onaj ko je imao srece............. Cuo sam i da su neki vec jutros krenuli vozom.....
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
08-25-2004, 03:05 PM
Malopre sam dobio info da ekipu koja je stigla avionom drze izolovane negde,da ih nisu pustili u grad zbog sranja u avionu i nekakve tuce na aerodromu i da ce na stadion pred samu utakmicu.UK bi trebao radi neki koreo (nemam pojma sta) videcemo valjda.
AKO ME LAZU I JA LAZEM VAS ls bez ZVEZDE me zanima koliko i gvos na travi
a imam bolest kojoj nema leka.....
08-27-2004, 01:52 PM
Quote:Malopre sam dobio info da ekipu koja je stigla avionom drze izolovane negde,da ih nisu pustili u grad zbog sranja u avionu i nekakve tuce na aerodromu i da ce na stadion pred samu utakmicu.UK bi trebao radi neki koreo (nemam pojma sta) videcemo valjda.Posto imam nekog prijatelja u jatu, cuo sam da su navijaci u odlasku za ajndhoven u utorak napravili ogromno sranje u avionu, iscupali 4 sedista iz poda, gasili pikavce u pod i pocupali par tepiha, koliko znam nije bilo tuce ali je to veoma veoma zajebano, zamislite da je neko slucajno(ili namerno) razbio prozor..... Ne razumem zasto su to navijaci radili u odlasku na tamo, razumeo bi da se to desilo u povratku (i to tesko) zbog besa itd ali u odlasku, pa cemu to, ja ne znam koliki broj ljudi je ucestvovao u tome ali ipak nema smisla jer to samo nama moze stetu da napravi pa da se ne ide na neko sledece gostovanje....
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
08-28-2004, 02:06 AM
![]() :rofl Slika Cigana sa gostovanja u Holandiji! Dimovi na krilima jatovog aviona ;pivo :ruke
08-28-2004, 09:02 AM
Tekst iz vecernjih novosti
Steta koju su navijaci Crvene zvezde naneli avionu JAT-a u odlasku za Roterdam procenjena je na oko 50.000 dolara. Let JP 26-26 od Beograda ka Roterdamu obelezilo je kao ni na jednom do sada strahovito i opste divljanje rekli su u upravi JAT-a.Deveti i deseti red u avion su unisteni.Polomljene su rucke, nasloni...Deset pojaseva za spasavanje je unisteno jer su ih naduvali, zeleli su da udju u kokpit, napadali su stjuardese, na 10.300 metara visine najednom su svi skocili na desnu stranu kao da im je bio cilj da obore avion kaze ocevidac dogadja u avionu na letu Beograd-Roterdam.
08-28-2004, 09:55 AM
:megafon ...Mnogo smo prosli i nije nam zao samo da nas tim jedan gol je dao , ale ale ale ale ale ale ! 3300km
:zbunjen pozdrav OB (kranj, celje) UK swiss, misi domacinu i grku doji drzi birtiju !
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|