Threads: 4
Ljudi cuo sam da Zenit ima par ceskih reprezentativaca,i takodje iz zemalja CCCP.Od nasih tamo igra vjestica(bivsi igrac Vojvodine) i neki bosanac.Trenutno su drugi u ruskom prvenstvu i jurisaju na titulu.toliko od mene. ;pivo
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Threads: 52
Ima da puknemo kao bas... :bes Ovi su u proslom kolu odrali Spartak iz Moskve sa 2:0... Bruka...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 18
Bice cupavo, smrznuto, zajebano a samim tim i petardirano........
Salim se, vise ne mogu da dajem nikakve prognoze ali ako su stvarno dobili spartak bice vala veliko :jebanje ...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Koga jos interesuje koga smo mi izvukli. Ja necu moci mirno da spavam dok Uprava ne ode.
Threads: 52
Hm, ja nisam siguran da cu doci protiv Zemuna, a i ako budem dosao bice to na Zapad da Dzajki budem sto blize dok je psujem...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 3
????? ??? ?????? ???? ???? ??????? ? ?????? ???? ??? ?????? ???? ????????? ????? ?? ??? ?? ????? ????? ???? ?? ?? ????? ???????? ?? ??? ?? ???.
???? ??????.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 2
...Kizo neces se naspavati ove godine :nene [/quote]
Threads: 0
Ljudi da sam za smenu uprave,jesam itekako.Ali,zasto smo mi toliko ocekivali od ovih kfalifikacija za LS kad od proslih desetak nista nismo dobili.U ovom kolu kupa uefa igraju i timovi kao sto su LACIO,PARMA,NJUKASTL itd.Mislim da trebamo biti zadovoljni sto igramo u takmicenju sa svim tim ekipama.5-0 je svakako bruka, ali ko zna zasto je to dobro :lol: Interesantan podatak je da u istom tom kupu UEFA igra i MILWALL pa ako dodjemo u takmicenje po grupama ima sanse da se sretnemo sa njihovim hoolsima.To bi bilo cupavo... :batine
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Threads: 3
Quote:Ljudi da sam za smenu uprave,jesam itekako.Ali,zasto smo mi toliko ocekivali od ovih kfalifikacija za LS kad od proslih desetak nista nismo dobili.U ovom kolu kupa uefa igraju i timovi kao sto su LACIO,PARMA,NJUKASTL itd.Mislim da trebamo biti zadovoljni sto igramo u takmicenju sa svim tim ekipama.5-0 je svakako bruka, ali ko zna zasto je to dobro :lol: Interesantan podatak je da u istom tom kupu UEFA igra i MILWALL pa ako dodjemo u takmicenje po grupama ima sanse da se sretnemo sa njihovim hoolsima.To bi bilo cupavo... :batine
nema sanse ni 0.1% posto su grupe vec izdrebane.
Sta oces za promenu od ovih do sada (cast svajcarcima) ovo je odlicno. :ruke
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 0
Pa prvo mora milwall da prodje ferencvarosa .................
.............a i mi moramo da prodjemo ruse!!!!!!!!!!!!!!!!
Mada kako rusi sad igraju tesko!!!!!!!

2 su na tabeli bod iza krilie sovetov
:o :o :o
Do kraja Zvezdi verni i Beogradu"