Threads: 1
Pravo da vam kazem braco, iz ne proverenih izvora cujem da ce Muslin pakovati kofere... Ne znam koliko je to dobro ili lose, ali vera u pobedu nas je dovela i do evropskog trona, jedno je sigurno - vera ostaje!
Poz!
raljevina Srbija u srcima sija!
Threads: 83
Evo jutros na naslovnoj strani Politike: Muslin odlazi? To ipak nije tracerska novina i objavljen je veliki interviju sa Muslinom gde on kaze da je blizi odlasku nego ostanku, najbitniji razlog je manjak strucne slobode u klubu... Ali kao razgovarace jos sa Dzajom i ostalima... Ne znam, ali ne valja sve to... Sta god mislili o njemu, trebalo bi da ostane ipak je on tvorac ovosezonskih trofeja...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 15
Kao prvo Muslin MORA da ostane,jer ja jednostavno ne vidim neko bolje resenje umesto njega.Em je trofejan,kako god to uradio,uradio je ono sto smo svi zeleli,i mislim da ima dovoljno autoriteta.Sad je samo pitanje Dzaje,koliko ce love da odobri,tj. koliki je uopste nas budzet,i za koje i kakve igrace imamo lovu.Muslin da ih selektira al ne rodjake i prijatelje od svakog clana Zvezdine uprave i njega samog,vec stvarno kvalitetne igrace koji poseduju kalibar za Zvezdu.
Pozdrav
Threads: 7
Muslin trazi ono sto bi svaki normalan trener trazio a to je da se zadrze kljucni igraci i da se dovedu pojacanja. Covjek ne zeli da bude dio necego sto ce njega samoga dovesti do ponovnog skandiranja:
Threads: 7
Kizo, mislim da ono sto rece Lucky treba i uraditi. I ja mislim da nam ne trebaju dva topica o Muslinu i LS. Jedan zakljucaj.
A sto se tice svega ovoga sto nam se voljenom klubu desava mislim da je to velika sramota. Neki ljudi nas vozaju ko lude. To nije slucaj samo sada vec proteklih 12-13 godina.
Misljenja sam da nece biti tragedija ako ne udjemo u LS ali mislim da ako neki igraci budu rasprodani i ako Muslin ode necemo urediti nista u Evropi. A mislim da smo u velikoj prilici da si za sljedecu godinu obezbjedimo start iz 3-ceg kola tj. da budemo povlasteni. Ovakvom, dosadasnjom, politikom necemo nigdje dogurati.
Promjene MORAJU doci i u FK i u SD. Bez toga nista.
I jos jednu stvar da ponovim: Jedan trener tesko da moze sta postici veliko u Evropi u roku od godinu dana kako je na kormilu nekog tima. Potrebno je barem dvije do tri godine i to pod uslovom da se kesa Dzaje odrijesi.
poz
Dacha
OK Dacho.
Ja bih mogao svasta da napisem, ali sam blago receno razocaran posle ovakve izjave u politici. Kako da slavim duplu krunu, jebes ti sve to kad se ista politika ponavlja. FK Partizan je bar usao u LS dok Uprava (cast izuzecima) ni na to da pomisle.