Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - 100%anti crnobeli

61
Терен / КК Црвена звезда 07/08
August 24, 2007, 05:03:41 PM
Quote from: "Djole"Иначе нови центар нам је босанац Елмедин Кикановић,а у току су преговори са 2 амера од којих ће један доћи.Све ове инфо су са МОНДА.

Ти си Звездин четник Елмедине, Елмедине, Елмединеееееееееее :D .
62
Quote from: "Мезимче"Кад ће се пустити карте у продају?

Вест са сајта ФК:

16.08.2007 12:42
Одређене цене улазница за меч са Ренџерсима
Очекује се пуна Маракана


Фудбалски клуб Црвена звезда одредио је цену улазница за предстојећи меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Глазгов Ренџерса, која се игра у уторак 28. августа са почетком u 20 часова.

Улазнице за северну и јужну трибину коштаће 800 динара, за источну 2000 бочна места и 2500 динара центар, а за западну 2.500 бочна места и 3.000 динара централни део. Цена улазница за ВИП галерију је 4.000 динара, а за ВИП 2 10000 динара.

Карте за утакмицу Црвена звезда – Глазгов Ренџерс продаваће се на благајнама стадиона Црвене звезда од петка 24. августа u 10 часова, у суботу од 10 до 18 часова и на дан утакмице од 10 часова.

Требовање улазница је могуће до понедељка, 20. августа у 15 часова путем факса +381 11 3672 387. Улазнице за северну трибину није могуће купити путем требовања.
63
Стразбуршки синдром и даље живи. Просто је невероватно колико нам се често дешава да примамо гол пред крај текме:сад ово, Либерец прошле сезоне у гостима, Базел пре две сезоне на Маракани, о Стразбуру не вреди трошити речи, још ме боли та рана, Одензе у гостима 2003, Мец на Маракани '98, ма иди...
64
Е то је већ тачно. То је дерби 22.3.1992. кад је била она велика туча и кад је један наш(Стефке) погинуо и кад смо имали транс ''Нашој срећи нема краја, гробари нам лижу јаја'', а певало се и оно чувено ''Тужно је бити навијач Партизана... :finger ''.

Тај дерби из '93, је био негде 20 и неког септембра, сећам се да је Ивић у трећем минуту искоса са ивице 16-ерца закуцао Пандуровићу гол, има га и на оном двд ''200 најлепших голова'', а Рамбо га је завукао негде пред крај првог полувремена. Био сам тад на истоку са ћалетом и сећам се да је била невиђена гужва, бар на том делу Истока, шта више стајали смо целу текму, па је право чуда како сам ја као клинац уопште видео дешавања на терену.
А тај Савин пенал што је одбранио Симке је био негде пред крај колико се сећам.

Споменух у претходном посту како је Милоје почео нагло да киксира у сезони 95-95, сетите се оног дербија 102. је у питању кад му је Рахим Беширевић(ах ти гробари су увек имали њух за обрезане) забио неку фрљоку искоса са ивице 16-ерца, али оно што сам хтео да напишем је његов чувени кикс на 95. дербију, сезона 93-94 који се играо на ЈНА. Тад је било 2 бода за победу, а они су имали 3 бода предности и ако победе то би био малтене крај, иако је тек био фебруар месец.
Ми смо одлично играли колико се сећам, имали брдо шанси, они понеку(Чуровић је био погодио пречку из слободњака) и онда неки 85. минут лопта лети у наш 16-ерац и то пада високо из ваздуха и Милоје чека да му падне у руке, наравно ту се нађе Бранко Брновић и док је Милоје чекао, он скочи главом пошаље лопту у гол.

Ах те деведесете, јес' да смо били клинци, јес' било грозно време али има свега да се сетиш и причаш.
65
Пивница / Delije sportisti
August 11, 2007, 01:45:17 PM
?????? ?? ???? ?????? ???? ??? ?????? ????? ??????? ?? ????????, ??? ????? ??? ???????? ?? ?????? ??? ?? ? ?????? ??????? ?????????, ????? ?? ????? ???? ?????????.
?? ???? ??? ?????? ????????? ?? ???????? ? ??????-??? ????????, ?????? 90-91, ??? ???????, ???? ?? ???, ? ???? ?? 10 ????????, ?????? 93-94, ???????? ?????? ??? ????????, ????? '96, ????? ??????? ??? 2 ?????? ???????-???????? '94, ?????, ? ?? ??? ???????? ???????? ??????, ?? ??????? '92 ?? ??????? '93, ???? ???????? ????? ??????, ???? ???? ?? ??? ????????? ? ????? ''?????? ?????'' ?? ?????????.
?? ?????? ??? ?? ???????, ?? ?? ??????? ? ?????? ????????? '96, ??? ??? ??? ????????, ????? ??? ??? ???????, ???????? ??? ??? ??????  :D  ? ?? ????? ?????? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ???? ????????????, ???? ????? ???????? ???? ??? ??? ?? ???????? ?? ?? ???? ????????, ??? ????? ???? ?????????? ? ?? ??? ?????? ??????. ???????? ??? ? ????? ??????? ??? ???????? ???? ????????? ? ?? ''?????? ???????????'' ?? ?????? ????? ?? ????????? '98 ? ???? ?? ?? ????, ??? ??? ????????? ???????????? 24. ????? 1999.

???? ???????, ????? ????, ????? ??????? ? ?? ?????  :flasa   :hrana . ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ????  :D .
66
То је била прва СРЈ сезона 1992-93. Значи катастрофа тотална, рат, беда , санкције, потпуно распродата Баријевска генерација, гробље никад јаче у односу на нас, Север се малтене распао, тј. бројност је нагло опала после врхунца који је достигнут негде на пролеће '92 године.
И као што Кежуал рече, остави нас гробље поприлично(кажеш 17 бодова, могуће не сећам се, а знам да је било нешто много) а још је тада било 2 бода победу, а нама једина нада Куп, где смо догурали до Финала.
Прву текму смо пукли 1:0 на њиховом стадиону, а стрелац је био Заховић колико се сећам.
У реваншу су пре текме изашли на стадион кошаркаши да их поздравимо, који су неки дан пре тога после 21 године поново постали прваци.
У другом полувремену на центаршут Мазе Василијевића, скаче Анто Дробњак и гол, 1:0 за Звезду. То смо одржали до краја, ваљда су били и продужеци, не сећам се и онда пенали. Пред крај измена, излази Милоје, а улази Симеуновић, који је постао јунак, јер је одбранио у трећој серији пенал Мијату и само њему, а не и Џонију Новаку, јер је Новак само једну сезону играо у пакистану и то 91-92. А Симеуновић није постао јунак само по одбрањеном пеналу, већ је и у последњој серији он шутирао и тако донео Звезди Куп.
Сећам се да сам сутрадан у Вечерњим Новостима читао како је Аркан(тад је још увек ''навијао'' за Звзеду) наводно частио сваког играча са по 5 сома марака. За оне млађе који се не сећају тих ''златних'' времена, плата је била око 5 марака.

Што се тиче Божовића, њему свака част за те две сезоне проведене у Звезди. Заиста је био к'о гроф  :D . Сећам се на пролеће '94 кад смо играли дерби са Партизаном док смо још били у трци за титулом, да му је два дана пре тога умро отац, а да је он ипак одлучио да игра. Добили смо тај дерби 3:2, али је гробље на крају освојило титулу.

Што се пак Милоја тиче он је стандардан постао у сезони 91-92, мада се увек мењао са неким за све време боравка у Звезди. Прво са Драгојем Лековићем, па са Симеуновићем и на крају са Јеврићем, док није отишао.
Био је ок голман, али је онда почео да киксира невиђено у сезони 95-96, да би кулминација киксева била у следеће сезоне, нарочито у дербију 8.3.97. кад су нас гробари ошурили 3:0, а први гол што су дали је за плакање. Прво је Ћирић извозао Сакића као на рингишпилу и додао Савељићу који је упутио неку фрљоку тек да шутне онако, а Милоје легенда као да је ухватио врућ кромпирић и бућ-гол.
После тога гробари су увек скандирали Милоје гробаре, а знам да је часопису Коп који је тада излазио у навијачком извештају, онако узгред споменут резултат и где је неко написао:''А за победу партизана, побринуо се као по обичају голман Звезде, Звонко Милојевић'' :D .

Мада не треба бити на крај срца па ћу рећи да је имао неке феноменалне партије, као на пример у првом дербију у сезони 94-95, кад је било 1:1 на ЈНА, тад нас је спасао одбранивши неколико 100%тних шанси, а пизде новинарске му дале само 9 после текме.

Ако сам нешто погрешио исправите ме, писао сам ово искључиво на основу сећања из главе, а тад сам био клинац.
67
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 08, 2007, 06:32:57 PM
Сваке нове сезоне, нова надања кад је Европа у питању. Нереално углавном, али шта да радимо такви смо ми навијачи, и кад нико не верује ми смо оптимисти, јер имамо ту људу љубав према клубу, поготово према клубу који има историју као што је наш. Али као што смо то одавно констатовали од тог клуба је остало име и навијачи све остало је давно иструлело.
И ове сезоне се надамо, али већ после прве текме је нешто смрдуцкало да од ''европске Звезде'' нема ништа, а сад је то очигледно. Додуше опет се враћам на тај наш луди оптимизам и веровање да ће баш против Ренџерса бити они прави, а после у ЛШ шта буде. Ако ћемо мало у прошлост и гробље сее тако умувало у ЛШ.

Многи од нас су се потајно надали да Пикси неће успети да нађе страног тренера и да ће Бошко, несумњива легенда клуба добити шансу кад је већ успео на пролеће да извуче тим из кризе и доведе га до Дупле Круне.
Али сад дубоко жалим што Пикси није успео у својој намери да доведе неког странца са искуством којег је тражио преко лета.
Не иде са Бошком па не иде. Па будимо реални до пре три године човек је тренирао Глогоњ.

Игра са једним нападачем, којем очито не иде кад је сам у нападу, игра без класичног нападача последњих 20 минута, кад нам је требао гол као никад, Милијаш који уз сву спорост нам је најкреативнији играч му седи на клупи до пред крај. Броновицки левак, игра на десној страни. Лукаш лута тамо вамо, а далеко од средине, где царује онај буздован Миловановић(свака част за гол у Верони, али давно је то било) Ало бре, па где је ту здрав разум, где је ту памет и тренерско знање?
А Ранђеловић :bes ? Значи памтим му онај кикс против Лација и дуго нисам могао да му опростим то, све до Милана прошле године, када сам помислио :''Па добар је овај Ранђа''. У принципу није лош , али има склоност као тешким киксевима и опасан је брате по здравље навијача. Ови њихови шутеви после другог гола, значи сваки пут гледам лети преко гола и све очекујем да ће да пропадне у гол као што се Ауману десило на оној легендарној текми са Бајерном.

Све у свему најжалије ће ми бити ако не уђемо у ЛШ, ако ни због чег другог, онда због тога што нас је коначно Бог погледао кад је жреб у питању, а ми не будемо кадри да то искористимо.
Нека нам је Бог у помоћи.
68
Терен / Прелазни рок 07/08
July 07, 2007, 11:56:05 AM
Quote from: "Bog"Јоксимовић отишао у швајцарску......
Извињавам се за оф топик, али морам овог да питам нешто. Шта ти значи тај ник који си узео?
69
Quote from: "VlAdA nS"Би ли шта од тог фудбала...?
И би вода и би дан и би један велики  :finger  од фудбала тај дан.
70
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 17, 2007, 10:07:21 PM
Најбољи Звездин играч, Милан Гуровић после меча био је љут на судије и сложио се са тренером Караџићем када је у питању Миливоје Јовчић

"Као прво, да се 'гепекује' Јовчић да би на том пољу било нерешено, да би свирао нормално. Треба да га неко 'гепекује' и да му сломи главу. Шта вас још интересује", упитао је Гуровић.

"Били смо бољи 38-39 минута, али Дробњак је дао ту тројку и свака му част. Следећу утакмицу идемо, туча на терену и ћао, па да видимо шта ће се десити. Огорчен сам на Илију Белошевића, који се заклео да ће да избаци навијаче који ме вређају. Та стока ме не интересује, али Кошаркашки савез Србије после ће да ме пита да играм за Србију! За кога да играм? Како да освојимо титулу? Једино ако 'гепекујемо' некога!", завршио је Гуровић.


Надам се само да после овога неће попити забрану играња до краја првенства.
71
Пивница / Svaštara
June 17, 2007, 08:45:45 PM
http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

Лука Локо, ово нешто на ваш рачун  :rofl .
72
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 17, 2007, 07:35:14 PM
Ја не могу да верујем да ми ни грам среће немамо. Да не можемо ове измете једном да добијемо и то кад смо одиграли најбоље у сезони против њих. Да завучемо руку у џак пички извукли би курац. Све ме ово на Стразбур подсећа.
Нашима свака част, трудили су се, кад је партизан преокретао нису падали и дозвољавали одлепљивање, али ето на крају смо прднули у чабар.
Овај пораз и не био толика трагедија да је меч решен раније, али овако  :bes . Бојим се да им ово не уништи и ово мало самопоуздања које су имали.
Али шта сад, за просутим млеком не вреди жалити, него главе горе, па уз нашу подршку до победе против Фрањине прве љубави.
73
Пивница / Svaštara
June 04, 2007, 07:48:20 PM
Quote from: "Бока"Кога боли курац за овог мајмуна.

Што се опреме тиче нисмо ни ми много бољи...
Боли ме савршено за њега, само на ту слику сам налетео, а поента поста је била испод.
А што се тиче опреме, истина је да су нам многи дресови били ружни у ствари кад боље погледаш само за време Капе су личили на нешто, али смо барем играли у дресу, шортсу и штуцнама од истог произвођача, а нисмо пзајмиљвали судијске штуцне  namigivanje .
74
Пивница / Svaštara
June 04, 2007, 07:37:02 PM


Саша Ћурчић победник високо-умног серијала Велики Брат ВИП и нови идол гробара, који просто свршавају на истог.
Но разлог постављања слике је следећи:

Ове је из сезоне 93-94, кад су драге комшије играле у Адмираловим дресовима, а ако мало обратите пажњу на штуцне видећете на њима стари Адидасов грб, који је био актуелан до тамо неке 94-95 године или које већ.
Moжете га видети на овој слици, први с лева:



Е сад питам се ја, како је могуће да у то време Мирка Маријановића, кад им је мањкало свега осим пара гробари нису могли да споје комплет гарнитуру од истог произвођача :rofl ?
75
Каква неправда данас на турниру!!!
Гомила вуцибатина, алкохоличара и пропалица који себе зову Психо Јунит да освоје турнир и то пошто су се кроз групе провукли као пувањак из гаћа. Срамота. Исти су к'о Милан ове сезоне.
А тек што су кварни, као незгода, ма како је кренуо онај њихов буздован на НиколуБГ-а добро је дечко прошао само са обичним крварењем.














































































:D  :D  :D  :D  :D

Шалу на страну свака част момцима из те екипе. Дошли су буновни, мамурни и шта све не, истрпели пораз од нас у првој текми , али су се дигли као Феникс из пепела и заслужено освојили турнир. Мада и да смо ми освојили не би било незаслужено  :D .

Бај д веј данас нови хит, посвећен нападачу победничке екипе:

Ти си само бледа копија, правог човека, пичко вампирска  :rofl  :rofl  :rofl .
76
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 02, 2007, 09:12:02 PM
Quote from: "Johnny Blaze"није шкотска него је прецртана застава еу
Знам, али сам убеђен да је имала у позадини две дијагонално укрштене беле линије, тј. крст Светог Андреја, што је шкотска застава. Но небитно у крајњој линији битна је суштина заставе.
77
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 02, 2007, 08:37:05 PM
Не знам дал' сте приметили при крају текме је била једна застава у фазону као Шкотска, па онда оне звездице европске уније и онда преко тога једно велико NO.

Још кад помислим како је било овом педеру Тадићу док је уживо гледао текму,гледао ''Булевар Ратка Младића'' и гутао кнедле :rofl .
Дефинитвно леп дан данас у Хелсинкију.
78
Quote from: "Johnny Blaze"
Quote from: "100%anti crnobeli"Претпостављам да је један од разлога спорог улажења и тај што је на улазу био вишетруки претрес.Мене су лично три пута претресали.Дакле дођем код првог редара и он претресе и таман да продужим ка улазу, ал' не лези враже,ај код другог и таман мислим то је то, кад оно трећа срећа  :D .

Мени није срећа кад ме мушкарци хватају за.....
Немо' си буквалиста  :D
79
Претпостављам да је један од разлога спорог улажења и тај што је на улазу био вишетруки претрес.Мене су лично три пута претресали.Дакле дођем код првог редара и он претресе и таман да продужим ка улазу, ал' не лези враже,ај код другог и таман мислим то је то, кад оно трећа срећа  :D .
80
До данас продато 3000 карата  :( .